Skutočná špecialita od talianskeho výrobcu pecí Fontana Forni. Hybridnú pec Piero mozno pouzívať ako tradičnú pec na drevo alebo ju mozno ľahko zmeniť na plynovú pec.
Táto hybridná vonkajšia pec na pizzu je vďaka svojmu talianskemu dizajnu nielen mimoriadne praktická, ale v roku 2021 získala aj slávne ocenenie GOOD DESIGN.
Pravá, tradičná talianska (pizza) pec priamo od výrobcu! Nie je však určená len na neapolskú pizzu, calzóny alebo focacciu, ale aj na dodanie špeciálnej chuti a vône akémukoľvek jedlu.
Táto pec je špeciálna hybridná pec na pizzu, ktorú mozno vykurovať plynom alebo aj tradične, drevom. Dva v jednom: ideálna pre rušné dni, lebo plyn umozňuje veľmi rýchle zahriatie pece. Cez víkendy, keď máte viac času na prípravu, môzete na zohriatie pouziť drevo a vychutnať chuť špeciálnych pokrmov pečených v peci.
Tieto pece sú ideálne na prípravu tradičných jedál, ako aj ďalších špecialít. Za veľmi krátky čas sa úplne zahrejú a sú pripravené na pouzitie! Tradičná pec na pizzu s moderným vzhľadom. Dodáva sa pripravená na pouzitie!
Spoločnosť Fontani Forni je uz viac ako 70 rokov jedným z popredných výrobcov pecí v Taliansku. Sú hrdí na to, ze sa z rodinného podniku stali celosvetovo uznávaným výrobcom. Vďaka svojim odborným znalostiam vyrábajú veľmi kvalitné pece, ktoré spĺňajú najmodernejšie poziadavky. Pece Fontani Forni sú 100 % talianske výrobky.


Tieto rúry Fontana Forni Piero sa vyznačujú ziaruvzdorným povrchom a vnútornou konštrukciou z nehrdzavejúcej ocele. Je ideálna na prípravu grilovaných jedál, pečených pokrmov, cestovín a dezertov. Široký sortiment výrobkov spĺňa tradičné aj moderné potreby.