Pokrievka/ohrievací zvon s údiarňou
Pokrievka/ohrievací zvon s údiarňou
114

Pokrievka/ohrievací zvon s údiarňou

Pokrievka/ohrievací zvon s údiarňou
Pokrievka/ohrievací zvon s údiarňou
Pokrievka/ohrievací zvon s údiarňou
Pokrievka/ohrievací zvon s údiarňou


Prišla nová verzia ohrievacieho zvonu z nehrdzavejúcej ocele pre Planchu, ktorý môze grilovaným jedlám dodať dymovú príchuť.

Plancha je umenie pečenia, ktoré si vyzaduje rôzne spôsoby pečenia a rôzne nádoby. Môzete pridať nerezový zvon Eno na údenie ku svojmu Plancha grilu na zvýšenie kvality pečenia.

Skladom :  2 ks
114
Podrobnosti

Zatiaľ čo ENO Plancha vám umozní piecť jedlo vonku, ohrievací zvon z nehrdzevejúcej ocele ponúka nové moznosti pečenia v záhrade. Trochu ako rúra, ale vonku!

Je to veľmi všestranné príslušenstvo pre Plancha, ktoré mozno pouziť na prípravu chutných pokrmov, a to aj v kombinácii s údenými príchuťami.

Pomocou zvonu plancha môzete dosiahnuť efekt pece. Zvon zachová všetky chute jedla. Pri pouzití vytvára pri zahrievaní byliniek a korenín oblak chuti, ktorý obklopí a prenikne do jedla. Optimalizuje vaše recepty a zvýrazňuje chuť.

Chute sa v tomto prostredí zachovajú a preniknú do mäsa, čím sa dosiahne ešte lahodnejší výsledok. Všeobecne sa odporúča pre veľké kusy mäsa alebo rýb, pretoze podporuje ich dôkladnú tepelnú úpravu bez vysušenia.



Obdĺznikový zvon Eno z nehrdzavejúcej ocele s rozmermi 31 x 24,5 x 19 cm ľahko pokryje zeleninu a kúsky mäsa tak, aby boli upečené do lahodnej a jemnej konzistencie.



Je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, odolnej voči vonkajším podmienkam, ako aj teplu a pouzívaniu.



Objavte techniku údenia



AKÝ JE PRINCÍP ÚDENIA?

Údenie je technika, ktorá sa pouzíva na konzervovanie a ochutenie určitých potravín. Ide o prenos vône rôznych druhov údeného dreva na mäso, ryby alebo dokonca syr.

 

 



Drevo vo forme triesok, pilín alebo častíc, keď je vystavené teplu uvolňuje dym. Dym preniká do potravín a vysušuje ich, mení ich farbu, vôňu a najmä chuť, čím im dodáva typickú a neporovnateľnú "údenú" chuť.



PREČO JE ÚDENIE PROSPEŠNÉ?

Údením sa snazíme vniesť do rôznych jedál a pokrmov údenú chuť. V závislosti od pouzitého dreva chute budú rôzne.











ÚDENIE HORÚCICH JEDÁL

Horúce údenie znamená vystavenie potravín horúcemu dymu tak, aby sa varili a údili zároveň.



Preto by ste mali pouzívať gril alebo prístroj, ktorý dokáze dosiahnuť a udrzať teplotu medzi 70 °C a 130 °C.

Eno bbq plancha je ideálna na údenie jedál. Jej ohrevný výkon umozňuje dosiahnuť túto teplotu za niekoľko minút.



Táto technika sa odporúča v nasledujúcich prípadoch:

- Kuracie, morčacie a iné hydinové mäso

- Ošípané

- Hovädzie



AKÝM DREVOM BY STE MALI ÚDENIE ROBIŤ?

Olivové piliny sú vysoko cenené nadšencami údenia, ktorí chcú dodať svojim pokrmom jedinečnú chuť a vôňu. Tieto prírodné piliny prvotriednej kvality sú ideálne na pouzitie v udiarňach alebo generátoroch dymu, pretoze horia pomaly a uvoľňujú hustý dym, ktorý dodáva mäsu, rybám a zelenine olivovú príchuť.

Údaje
Vyhotovenie
Nehrdzavejúca oceľ, hliník
Rozmery
31 x 24,5 x 19 cm (D x Š x V)
Výrobca
ENO
EAN číslo
ENOKFCR5358_
Hmotnosť
1 kg/ks
Doplnkové výrobky